Elixirul Tinereţii - Secretul Tibetului | Cafeneaua Subiectelor



SECRETUL TIBETULUI - AFLĂ ŞI TU CUM SE PREPARĂ ACEST REMEDIU NATURIST 

În 1971 o echipă UNESCO a găsit într-o mânăstire tibetană un preparat ce poate fii numit şi ELIXIRUL TINEREŢII . 


Tibetanii îl folosesc de sute de ani fără ca acest remediu şi reţeta sau administrarea lui să fie făcută cunoscută la scară largă. 

Până în 1971 nimeni în afara  lor nu cunoşteau sau aveau detalii despre acest remediu natural , care preparat şi administrat corect încetineşte semnificativ procesul de îmbătrânire , iar pe o perioadă de cinci ani se spune că l-ar stopa chiar . 


Se spune că poate vindeca sau ameliora orice afecţiune , şi mai poate fi o cură de slăbit perfectă. 

Această reţetă este compusă din două ingrediente având la bază usturoiul , despre care ştim cu toţii că îmbunătăţeşte metabolismul , curăţă vasele de sănge , previne infarctul , ateroscleroza şi paralizia , îmbunătăţeşte vederea şi regenrează organismul .

CUM SE PREPARĂ :

350 gr. usturoi decojit îl zdrobim şi îl amestecăm cu 250 ml. alcool de minim 40 de grade , punem totul într-un recipient din sticlă cu capac ermetic şi îl vom depozita într-un loc ferit de lumină şi răcoros dar în niciun caz la frigider .



 După zece zile vom strecura lichidul rezultat în alt borcan care acum ar trebui să aibe culoarea verzuie şi îl vom depozita la fel ca înainte timp de patru zile.

Acum el este complet şi va putea fi administrat , dar şi asta se va face după un program riguros.

 Iată în tabelul de mai jos cum să folosiţi corect acest ELIXIR AL TINEREŢII



După  terminarea celor 11 zile se vor lua 25 de picături zilnic de trei ori , până veţi termina extractul . Se va lua cu 30 de minute înainte de masă cu un pahar de apă sau lactate fermentate .

 Pe timpul acestei detoxifieri în primele zile pot apărea , crampe , intestinale ,musculare ,dureri de cap , de stomac, dar acestea sunt semnele fireşti ale detoxifierii corecte . 


Nici mirosul nu ar trebui să vă sperie , îl putem neutraliza mestecând măr, pătrunjel sau coajă de portocală. 

Este indicat ca înainte de detoxifiere cu 14 zile înainte să scoatem din meniu produsele lactate , carnea, prăjelile, cerealele , zahărul, pâinea albă cât şi produsele procesate.

Având un efect foarte puternic acesta procedură se face o dată la cinci ani .


                  VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii