Scorţişoară cu miere - un remediu naturist despre care trebuie să ştii | Cafeneaua Subiectelor



UN REMEDIU NATURIST DULCE - SCORŢIŞOARĂ CU MIERE

Cunoaștem faptul că mierea este alimentul ce nu expiră niciodată și că el are efecte extraordinare asupra sănătății noastre, fiind foarte bogată în vitamine, iar în combinație cu scorțișoara este o adevărată minune a naturii.

Un remediu bun, simplu de preparat şi cu multe beneficii pentru sănătate ca tulburări digestive, colesterol mărit, răceli, acnee, iar lista nu se opreşte aici.

Scorţişoara are un gust plăcut şi dă o aromă aromă deosebită vinului fiert dar şi dulciurilor preparate. 



Scorţişoara stimulează circulaţia sangvină astfel alungă senzaţia de frig în general al mâinilor şi picioarelor, ne ajută să învingem gripa şi răceala chiar şi alte infecţii ale zonei O.R.L. datorită efectelor sale antiinfecţioase şi antiinflamatoare. 

Ne ajută în problemele digestive, crampe, dureri ale stomacului,balonări, diaree, arsuri gastrice, greaţă, vărsături, ţine sub control durerile provocate de artrită, stabilizează glicemia (consumată simplă nu cu miere).




Trebuie ştiut că scorţişoara este unul dintre condimentele cu cele mai puternice efecte antioxidante ceea ce înseamnă că previne bolile cardiovasculare cât şi a cancerului.

PENTRU RĂCEALĂ ŞI GRIPĂ 

Se va administra zilnic de 3 ori pe zi timp de 3 zile câte o lingură cu miere călduţă amestecată cu un sfert de linguriţă de pudră de scorţişoară. 

PENTRU INDIGESTIE 

O lingură de miere peste care se presară scorţişoară luată înainte de masă.

PENTRU COLESTEROL CRESCUT 

Se amestecă două linguri cu miere cu 3 linguriţe de pudră de scorţişoară în 400 ml. din ceai verde. Consumă acest amestec zilnic de 3 ori pe zi, iar în scurt timp colesterolul va scădea.

PENTRU INIMĂ 

Redă elasticitatea arterelor şi venelor, creşte rezistenţa la efort, reglează bătăile inimii şi previne infarctul. Se va administra zilnic o lingură de miere amestecată cu o linguriţă de scorţişoară.

PENTRU CISTITE ŞI INFECŢII URINARE 

Bea o cană cu apă caldă în care ai dizolvat o linguriţă de miere şi două linguri de pudră de scorţişoară.

PENTRU TUSE ŞI RĂGUŞEALĂ 

Se va amesteca o lingură de miere cu o linguriţă de parf de scorţişoară, nu vei înghiţi acest amestec ci îl vei ţine în gură să se topească de la sine. Repetă procedeul de 3 ori pe zi.


                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !



Comentarii