Băile de seară cu ghimbir şi efectele lor terapeutice | Cafeneaua Subiectelor



CUM PREGĂTIM BAIA CU GHIMBIR

Poate nu ştiaţi că rădăcina de ghimbir are puterea de a calma durerile articulare şi musculare, cauzate de artrită şi a altor boli similare dar şi a reumatismului. 

Ghimbirul ne poate ajuta mai mult decât credem datorită puterilor sale anti-inflamatorii, fiind şi un puternic analgezic care ne ajută împotriva durerilor articulare.


Având multiple întrebuinţări pentru diferite afecţiuni, ghimbirul s-a dovedit a fi un remediu naturist foarte răspândit în întreaga lume, fiind folosit frecvent în medicina alternativă.

Băile de ghimbir s-au dovedit a fi cea mai eficientă modalitate de a ne expune fiecare parte a corpului, pe care să o expunem efectelor benefice ale acestui condiment minune. Compresele şi cataplasmele sunt foarte bune însă au acțiuni locale, dar baia de ghimbir ne ajută să obținem rezultate pe toată suprafața corpului.

Ne trebuie o bucată de rădăcină de ghimbir de cca.12 cm. pe care o feliem în apa fierbinte din cadă, spun fierbinte pentru că feliile de ghimbir vor trebui lăsate 10 minute în apă, iar în tot acest timp apa se va mai răci şi va fi numai bună pentru baie.

 Vom sta în această apă infuzată timp de o jumătate de oră şi ne vom bucura cu adevărat de efectele sale terapeutice şi vom avea parte de o relaxare extrem de plăcută.

Îndrăznește și tu să te bucuri de relaxare.

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii