Remedii naturiste care te scapă rapid de urcior | Cafeneaua Subiectelor



                 REMEDII NATURISTE CARE TE SCAPĂ RAPID DE URCIOR 

Cu toţii ne-am confruntat cu această afecţiune dureroasă şi inestetică şi mai ştim că nu este indicat să încercăm să-l strângem sau stoarce ,el va trece în decurs de o săptămână sau în 3-4 zile prin tratamente cu antibiotice sau unguente şi picături. Însă mai avem tratamentele naturiste care ne stau la îndemână .

Iată câteva dintre ele :



Comprese cu cartof crud , curăţăm un cartof , îl dăm prin răzătoare pe partea dinţilor mari şi punem într-un tifon steril pe care îl aplicăm direct pe urcior . Vom schimba conţinutul compresei de 2 ori pe zi , va reduce umflătura şi va face ca urciorul să se retragă doar după o singură zi.

Ceai de muşeţel , luăm un pliculeţ de ceai de muşeţel şi îl vom introduce pentru 10 secunde într-o cană cu apă clocotită , îl scoatem şi îl vom lăsă să se mai răcească puţin pâna va deveni călduţ, apoi îl luăm şi îl vom aplica direct pe urcior până când se va răci. Vom repeta ori de câte ori este necesar.

Comprese cu ceai de gălbenele , vom prepara o infuzie din o lingură de frunze uscate de gălbenele la 1 litru de apă , strecurăm lichidul , apoi vom înmuia o compresă sterilă în ceai pe care o aplicăm peste pleoapă afectată de uricior şi o vom ţine până compresa se va răci .


                            VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Comentarii