Proprietăţile curative şi beneficiile sucului de spanac pentru sănătate | Cafeneaua Subiectelor



SUCUL DE SPANAC ŞI BENEFICIILE SALE PENTRU SĂNĂTATE 

Spanacul este cunoscut ca o plantă cu numeroase beneficii pe care le aduce sănătăţii , prin conţinutul său mare de vitamine A ,B, C ,E ,K şi minerale precum magneziu , calciu mangan sodiu ,iodina , fosfor şi potasiu , însă trebuie să ştim că acest consum de spanac este mai benefici dacă îl folosim în stare cât mai crudă , iar ca alternativă avem sucul de spanac .


Sucul de spanac este mai benefic deoarece el nu este supus fierberii, iar asta îl face să fie în stare pură 100% .

Sucul de spanac se prepară simplu şi extrem de repede , alegem frunzele de spanac , dar nu îndepărtăm codiţele , spălăm bine le punem într-un blender ( opţional puteţi combina sucul de spanac cu alte legume sau fructe ) şi mixaţi până va deveni un lichid omogen , dacă nu este destul de lichid îi putem adăuga puţină apă plată .

CE BENEFICII ARE SUCUL DE SPANAC PENTRU SĂNĂTATE :

- Sucul de spanac întăreşte sistemul imunitar , păstrează sănătatea pielii şi grăbeşte vindecarea diverselori leziuni.

- Sucul de spanac întârzie procesul de îmbătrânire  a creierului şi împiedică apariţia bolii Alzheimer.

- Sucul de spanac , datorită conţinutului bogat de fier ajută la vindecarea anemiei , iar copusul mare de calciu întăreşte sistemul osos.

- Sucul de spanac îţi va proteja vederea , având în compoziţia sa vitamina A , betacaroten şi xantină acestea luptă împotriva ulcerului ocular degenerării maculare , previne uscăciunea ochilor şi mâncărimile.


- Sucul de spanac ne protejează dantura prevenind căderea dinţilor şi a gingivitei . Este recomandat sucul de spanac cu suc de morcovi .

- Sucul de spanac tratează afecţiuni ale pielii precum epidermita , acnee ,cicatrice, riduri sau pete maro de la soare .

- Sucul de spanac menţine tractul digestiv în formă , curăţând colonul .

                   VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !




Comentarii