Pasta de sunătoare cu miere - remediu naturist străvechi împotriva bolilor de ficat | Cafeneaua Subiectelor




CUM PREPARĂM PASTA DE SUNĂTOARE CU MIERE ŞI LA CE NE AJUTĂ

 Ştim cu toţii că ficatul este cel mai mare organ al corpului omenesc şi ştim că este un organ extrem de important pentru funcţionarea optimă a întregului organism . 


Când ficatul nu mai funcţionează corespunzător , ne va avertiza într-un mod nu tocmai plăcut însă chiar trebuie să luăm în serios simptomele unui ficat bolnav. Iată câteva simptome pe care trebuie să le cunoşteam :

 - pielea şi ochii au o tentă gălbuie , iar această boală se numeşte icter dar poate fi vorba şi despre hepatită sau ciroză, acesta fiind singurul simptom specific îmbolnăvirii ficatului, asociată cu simptome de gripă atunci poate fi vorba de o afecţiune ale vezicii biliare sau hepatită.

 - oboseală, durere în partea dreaptă sub coaste ,pierderea în greutate , acest simptom indică un ficat gras

 - pierderea apetitului alimentar este un simptom comun al bolilor hepatice şi implicit va duce la pierderi în greutate , fiind însoţite de vărsături , greaţă şi diaree.



 - scaunele decolorate şi ele anunţă o îmbolnăvire a ficatului

 - urina colorată este un semn că ai putea avea probleme hepatice.

 - îmbalonările , însoţite de un volum mărit al abdomenului şi excesul de gaze şi flatulenţă , anunţă o problemă destul de serioasă a ficatului.

 Pentru bolile de ficat avem la îndemână un remediu străvechi care a dat rezultate miraculoase în tratarea acestor afecţiuni .


Pasta de sunătoare cu miere

 Avem nevoie de 100 gr. de flori de sunătoare , 100 gr. miere , 100 gr. ulei de măsline .

 Aceste ingrediente le vom amesteca bine până la omogenizare apoi vom pune compoziţia rezultată într-un recipient din sticlă sau ceramică smălţuită şi o vom ţine la figider .

 Vom consuma 1-3 linguriţe pe zi pentru copii şi 1-3 linguri pentru adulţi. Se va administra doar între mese .

 Acţiunile terapeutice ale preparatului , ajută la eliminarea bilei , stimulează secreţia biliară , este hepato-protector , calmant pentru mucoasa întregului tub digestiv şi bactericid.


                      VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Comentarii