Ceaiul din frunze de măslin | Cafeneaua Subiectelor



CEAIUL DIN FRUNZE DE MĂSLIN - REŢETA LUI ESTE SCRISĂ ÎN BIBLIE



Măslinul ocupă printre primele locuri de popularitate în rândul vegetalelor din întreaga lume , el fiind amintit de multe ori chiar şi în Biblie . 


Uleiul de măsline cât şi măslinele sunt în acelaşi timp şi alimente dar şi medicamente . Ceea ce nu se ştie la scară largă este faptul că frunzele măslinului au cele mai puternice proprietăţi vindecătoare . 

Datorită conţinutului bogat în oleuropeină acestea pot trata boli ca gripa, meningita ,tuberculoza ,hepatita B, pneumonia, gonoreea, herpesul, infecţiile urinare, previn infecţiile fungice şi este un bun cicatrizant .

Consumul frunzelor de măslin contribuie eficient la întărirea sistemului imunitar , redă energia după un tratament chimio-terapeutic, frunzele măslinului au în compoziţia lor substanţe active antifungice, antivirale ceea ce le fac un bun ajutor în lupta noastră împotriva bolilor.


Pentru peneumonie, gonoree,tuberculoză gripă ,arteroscleroză, botulism ,malarie, ulcer , encefalită şi infecţii ale tractului urinar se recomandă ceaiul din frunze de măslin.

Pentru a beneficia de calităţile curative ale frunzelor de măslin , recomandat este ca ele să fie culese primăvara şi păstrate într-un borcan închis ferit de razele solare.

REŢETĂ CEAI DIN FRUNZE DE MĂSLIN :

Ne trebuie 20 de frunze uscate de măslin şi 3 litri de apă clocotită , punem frunzele în apa clocotită pe care le vom mai ţine pe foc 3 minute , luăm de pe foc şi mai ţinem la infuzat cca. 10 minute după care filtrăm şi putem consuma cu lămâie şi miere . 

Este recomandat ca acest ceai să fie consumat zilnic pentru tratarea diferitelor afecţiuni dar şi ca acţiune preventivă .

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Comentarii