CUM PREPARĂM CEAIUL DE OREZ BRUN ŞI CEAI VERDE
Această reţetă este o reţetă originală japoneză denumită Genmaicha care ne ajută la reglarea metabolismului şi reglează hormonii , zahărul din sânge şi întăreşte inima şi muşchii .
Ca proprietăţi acest amestec de ceai verde şi orez brun , datorită conţinutului mare de flavonoizi şi polifenoli , acestea vor stopa reproducerea celulelor canceroase .
Este un excelent remediu naturist care luptă eficient împotriva cancerului iar studiile au arătat faptul că persoanele care au consumat cel puţin o cană pe zi din acest remediu naturist timp de 6 luni au prezentat un risc mult mai mic de a se îmbolnăvi de cancer la colon , rectal şi pancreatic , comparativ cu cei care nu au consumat acest ceai.
Totuşi el nu este recomandat persoanelor care suferă de afecţiuni ale inimii şi a celor care au în tratamentul lor anticoagulante.
CUM PROCEDĂM SĂ OBŢINEM CEAIUL :
Vom pune o cantitate de orez brun într-o tigaie întinsă , într-un strat subţire în aşa fel încât orezul să ocupe toată tigaia pe care o vom pune pe foc până când orezul se va rumeni , cca. 5 minute , amestecăm tot timpul deoarece riscăm să ardem boabele , orezul va fi gata în momentul când vom simţi un miros de nucă ,emanat de boabele coapte , vom turna apoi boabele pe o farfurie întinsă la răcit, apoi îl depozităm într-un recipient cu capac.
Vom pune 2 linguriţe de ceai verde ( sau 2 pliculeţe ) într-o cană peste care vom turna apă clocotită pe care îl vom lăsa la infuzat o jumătate de minut după care vom adăuga o lingură de orez brun copt şi-l vom lăsa la infuzat cca. 15 minute .
Vom consuma 1 cană sau 2 pe zi indiferent de momentul ales pentru consum.
VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !
Comentarii
Trimiteți un comentariu